Пісня. Вона серце народу, його душа, його крила. Витворена народом пісня пахне травневими дощами, синіми льонами, теплом маминих рук… Пісня торкає найтонші струни людської душі. Вона часом вихоплює з душі повеневі й затоплює, здається, весь світ звучить хорально набатом потрясаючи нашу пам'ять. І це все пісня. Такої неземної сили наша Пісня! Це дійсно так. Підтвердженням цього є проведений другого грудня виховний захід «І рідна пісня, як бджола в косиці» (під керівництвом Лимарчук Л.М. та Василенко О.А. – вчителі української мови та літератури). Учні 5-11 класів змагалися у конкурсній програмі з інсценуванням української народної жартівливої пісні. Приємно, що кожен клас представляв пісню у повному складі. Лунали чудові пісні, деякі звучали вперше, майстерність акторів вдало поєднувалась зі співом. Не залишились осторонь від конкурсу і компетентне журі зі складу б/к школи та колишніх випускників. Усіх присутніх воно підкорило запальним виконанням пісні & ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: CFF | Дата: 08.12.2015 | Коментарі (0)

До учнів 1 і 2 класів (класоводи Тилик О.А. та Тилик Л.О.), до урочисто прибраної класної кімнати, 27 листопада, завітала чарівна красуня Осінь.   

                                                             

Та не сама вона прийшла, а трьох братів з собою привела: Вересня, Жовтня та Листопада. Гарбуз із своїми родичами не забарився і прибув у гості. Як не намагалися Пирій та його прислужник Будяк зіпсувати свято, та це їм  не вдалося. Діти декламували вірші, співали, грали в ігри та розважалися. А на останок щедра осінь приг ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: CFF | Дата: 08.12.2015 | Коментарі (0)