23:02
«Шкільна родина зустрічала захисника Вітчизни Юрія Єфремова»

Зустрічали свого солдата, а теплом сердець обігріли всіх! Так у вівторок, 31 березня, учні та вчителі Інженерненської ЗОШ вітали захисників України, які поверталися із зони АТО. Чекали у першу чергу свого вчителя Юрія Івановича Єфремова, який викладає у школі Захист Вітчизни. Він цілий рік служив під Маріуполем, і цієї весни дочекався демобілізацію.

- Юрій Іванович на своєму прикладі показав нам, як треба захищати Вітчизну, - говорить одинадцятикласник Віталій Волярчук. – Він – добрий, уважний, завжди нас підтримував словом - справжній чоловік. Для всіх нас він герой!

Воїна радо обіймали школярі, колеги та вдячні земляки. Дружно скандували «Герої! Герої!». Із квітами приїхали зустріти героя Юрій Коноваленко (голова райради), Ірина Півень (заступник голови Пологівської РДА), Зоя Мовчан (голова профспілки освітян району), Станіслав Хижняк (головний спеціаліст відділу освіти). Так само і представники благодійних та волонтерських організацій Пологівщини, особливо ГО «Пологівська самооборона», вони активно допомагають всім нашим воїнам, і цього дня раділи теплій зустрічі.

Юрій Іванович приїхав не сам, а зі своїми побратимами. Діти приготували для кожного щирі слова привітань та побажань і невеличкі обереги на щастя. Десятикласниці Владислава Цикало, Дар’я Чубар та Інна Жук намалювали плакат із написом «Слава героям». Яскраві літери солдатам було видно здалеку. А у шкільній їдальні спекли коровай, що був схожий на сонце. Військові зізнались, що вражені таким прийомом на пологівській землі.

Після теплих обіймів та колективної фотосесії солдати поїхали на Запоріжжя до військової частини.  

Юрій Іванович скоро повернеться на роботу. Його учні та колеги сподіваються, що він зможе забути ті дні, коли доводилось міцно тримати біля себе автомата, та навчить підростаюче покоління так любити свою Батьківщину, щоб ані на мить не сумніватись – вона у кожного одна, і її треба захищати!

Переглядів: 296 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar