23:55
"Краса врятує світ".

Ось і настала довгоочікувана весна. Вона принесла із собою тепло, сонце, радість, буяння трав, цвіт дерев. Принесла вона радісне свято і в Інженерненську ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів 1-4 класів.Завітала вона з народною майстринею Компанієць Наталією Іванівною, яка працює в художній майстерні "Добра глина".

 

Очі дітей і вчителів загорілися, коли Наталія Іванівна представила свої витвори мистецтва з холодної порцеляни. Боже, яка ж це була краса! Дійсно завітала весна: соняшники, тюльпани, васильки, ромашки як тільки но зірвані стояли у вазоні і милували око, захоплювали погляди дітей.

 

 

Наталія Іванівна займається цим нещодавно, але має вже досвід і досягнення і люб'язно погодилась дати нашим дітям майстер-клас. Виготовляє вона різні витвори мистецтва: картини, квіти, біжутерію. Дітей умовляти довго не довелось. Усі швидко взялись до роботи. Під умілим керівництвом майстрині почали швидко розцвітати у руках дітей чарівні квіти, створюватися оригінальні картини. Навіть хлопчики виготовляли троянди для своїх улюблених матусь. Робота кипіла і час летів дуже швидко.

 

 
 
   

Робота завершина. Усі отримали масу задоволення, позитивні емоції, гарний настрій. Усі були вдячні Наталії Іванівні за урок. Як гарно, що поряд з нами живуть талановиті та неординарні люди. І дійсно, краса врятує світ. І рятувати його потрібно починаючи з молодого покоління.

Несподіваним було і те, що Наталія Іванівна колишня учениця директора школи Кириченко Юрія Миколайовича. Найбільше щастя педагога - бачити плоди виховання через багато років. Добре, коли ми залишаємо слід у душах інших людей.

  

Переглядів: 326 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar