12:28
Козацький гарт.

Першу п’ятницю вересня учні та вчителі Інженерненської ЗОШ провели на свіжому повітрі, мандруючи берегами річки Конка, що за селом. Не тільки відпочили, але й позмагалися та отримали масу позитиву.
     У загальношкільний похід під назвою «Козацький гарт» відправилися учні з 1 по 11 класи разом зі своїми наставниками. Свіже повітря, знайомство з рідним краєм, виховання любові та поваги до природи – не тільки це було метою походу, а ще й активне проведення часу та єднання великої шкільної родини.
     Ну, а як же без розваг, здорового духу суперництва та конкурсів? Участь брали і школярі, і вчителі. 

У конкурсі «Влуч у ціль» переможцями стали учні 5, 8 та 9 класу. У конкурсі «Дарц» у старшій лізі перемогли учні 8 класу, у молодшій - семикласники, перемогу яким значною кількістю очок принесла їх класний керівник Тетяна Федорчук. В інтелектуальному математичному конкурсі між старшою та молодшою лігами була нічия. Активним конкурсом стала естафета, яка викликала море емоцій та згуртувала дітей. У цьому змаганні у старшій лізі найкращий час - 24,2 сек. - показали одинадцятикласники, у молодшій – учні 5-х класів (25,7 сек.).

 У конкурсі «Козацька сила» учні змагалися у перетягуванні канату. У старшій лізі переможцями стали учні 11-х класів, у молодшій – 7-х класів. Найцікавішим моментом змагань стало перетягування канату між учнями та їх вчителями. Звісно ж, перемогли учні!

     Оригінальним конкурсом виявилася гра «Доріжка», за умовами якої хлопці і дівчата повинні були лягти на землю і взятися руками за ноги попереднього. Найдовшу доріжку вдалося створити цьогорічним випускникам.
   Загалом, похід пройшов надзвичайно піднесено та весело. Учні 10 класу пригощали смачним шашличком. Діти та їх наставники зарядилися гарним настроєм на весь навчальний рік, зробили купу гарних фото та насолодилися природою рідного краю.

 
 
 

 

Переглядів: 364 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar