23:08
Спортивний травень в Інженерному

Дві спортивних події відбулись на стадіоні Інженерненської ЗОШ в різницю з тиждень.

 

7 травня відбулись змагання з футболу між командою дівчат «Стелсі» та командою юнаків «Мрія». Дівчата переграли своїх однолітків з розгромним рахунком 4:0. Голи забивали Тетяна Крамаренко, Дар'я Чубарь та двічі відзначилась Світлана Суптеля, яка славно продовжує традиції своєї старшої сестри Ірини - випускниці ФК «Стелсі» 2013 року.

 

Друга подія відбулась минулої п'ятниці, 15 травня. В цей день пройшов «Веснянний турнір» з міні-футболу серед команд відкритої Шкільної сільської ліги. В турнірі приймало участь чотири команди - дві дівочі «Стелсі-1» (капітан Інна Жук) та «Стелсі-2» (капітан Тетяна Крамаренко) і дві команди юнаків - «Мрія» (капітан Дмитро Турукало) та «Легенда» (капітан Богдан Борисов). Кожна гра була цікавою і напруженою, особливо остання між командами «Стелсі-2» та «Легенда», де вирішувалась доля переможця.1:0 на користь дівчат і «Стелсі-2» стала переможцем турніру.


Дівчата зі «Стелсі-1» перебували цього разу, нажаль, не в найкращій своїй формі. Кращим гравцем турніру стала воротар «Стелсі-2» - Світлана Руських, не пропустивши жодного м'яча у власні ворота.

  


Місця розподілилися таким чином:


І місце – «Стелсі-2»;


ІІ місце – «Легенда»;


ІІІ місце – «Мрія»;


IV місце – «Стелсі-1».

 

Переглядів: 355 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar