23:46
Низький уклін тобі, солдате, за мужність і доблесть твою!

6 грудня, в  День Збройних Сил України, учні нашої школи у складі десанту творчого батальйону Пологівщини взяли участь у вітальному концерті для бійців АТО, які лікуються після поранення у Запорізькому шпиталі для військових.

Акцію організувала громадськ організація «Ветерани АТО Пологівщини». У складі батальйону були представники  шкіл району і Будинків культури: Інженерненська ЗОШ, Новокарлівська ЗОШ, КУ Пологівська дитяча школа мистецтв, Будинок культури «Гірник», Будинок культури с. Інженерне. Нашу школу представляли учні 9 класу: Цібій М., Орлова Д., Турукало Д., Крамаренко Т, Петрів К., Найденко О., класний керівник Плетінь Н.В., педагог-організатор Василенко О.А., вчитель захисту Вітчизни Єфремов Ю.І., вчитель української мови Лимарчук Л.М.

Нас радо зустріли бійці АТО. На їхніх обличчях ми побачили вдячність і повагу. Діти привітали захисників Вітчизни, подякували  за їхній громадянський і військовий подвиг, за героїзм, за мужність. Ми з великою відповідальністю поставились до цієї місії, бо розуміли, яке важке випробування лягло на плечі зовсім молодих юнаків. У гості ми поїхали не з пустими руками: у школі була проведена благодійна акція «Подарунок солдатові», на якій діти зібрали яблука, груші.

Воїни з великою вдячністю отримали  подарунки.

Нам ніколи не доводилось бачити справжніх військових, які були на передовій. Суворі, стримані обличчя, їх торкнувся подих смерті. Та поряд з цим ми бачили сильних, мужніх  чоловіків, які готові навіть життя віддати за свободу і незалежність Батьківщини.

Велике спасибі Вам, мужні захисники, за мирне небо над головою.

  

  
  
  

(Т.Крамаренко, учениця 9 класу Інженерненської ЗОШ І-ІІІст).

Переглядів: 303 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar