01:29
Наші у Львові!

Подорожувати завжди приємно і цікаво. Дізнаєшся щось нове, небачене раніше. На тому тижні учні Інженерненської  ЗОШ  I-III ст. відвідали стародавнє місто Львів. Екскурсію організували керівник історико-краєзнавчого гуртка Єфремов Ю.І. та завуч з виховної роботи Федорчук Т.Ю.

Діти і вчителі відвідали історичні місця Львова, ознайомилися з його культурою, побачили на власні очі одне з історичних місць Європи, насолодились милозвучністю української мови львів’ян. У повітрі витав запах львівських кав’ярень. Здається, що у місті Лева кожен будинок, квартал, провулок дихають історією. Вони зберігають пам’ять про те, що відбулося багато століть тому. Це і створює неповторний шарм, яким зачаровуються туристи, тільки-но ступивши на львівську землю. Зачарували своєю неповторністю такі місця, як: площа Ринок, Міська ратуша, Львівський  національний академічний театр опери і балету ім. Соломії  Крушельницької, Італійський дворик, Вірменський квартал, але найбільше полонило наші серця і шлунки Львівська майстерня шоколаду. Шоколад білий, молочний, з горішками і марципаном, у плитках та топлений, торти та тістечка. Одним словом, СМАКОТА!!!

Екскурсія збагатила знання учнів, наділила новими враженнями та надала заряд позитивної енергії. Такі екскурсії стали традицією у нашій школі. Це вже друга поїздка школярів історичними місцями України. Хочеться, щоб діти більше знали свою Батьківщину та подорожували її просторами!

   

   

 

Переглядів: 276 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar