12:58
Безпечний Інтернет

Практично кожна сучасна людина є активним користувачем Інтернету. Хтось знає, хтось здогадується, а хтось вже стикався з проблемами безпеки власного комп'ютера і особистої інформації.

До Міжнародного Дня безпечного інтернету вчитель інформатики Салистий С.О. провів виховний захід для учнів 8-11 класів. Учні 2-7 класу переглянули мультфільм "Колобок" про безпеку в інтернет (вчитель Алексеєнко І.І.).

Вчитель ознайомив дітей з найпоширенішими помилками користувачів інтернетом і порадив дотримуватися кількох правил безпеки.

1. Перш за все, слід встановити на свій комп'ютер необхідний захист, а саме антивірусне програмне забезпечення відомого виробника. Його необхідно регулярно оновлювати, про що забувати не слід.

2. Дуже важливо намагатися не розміщувати в мережі особисту інформацію, таку як ваше ім'я, адреса, телефони тощо.

3. Ніколи не відповідайте на спам.

4. Не відкривайте і не запускайте файли або програми, які прислали вам невідомі люди. У них може міститися що завгодно і в більшості випадків це віруси.

5. Якщо навіть від ваших знайомих приходять підозрілі повідомлення, не відповідайте і не відкривайте їх.

6. Важливо не зберігати свої паролі на комп'ютері. Краще використовуйте для цього зовнішні носії, тобто ту ж звичайний папір або блокнот, або ж зберігайте їх у спеціальних програмах, захищених від злому.

7. Не виконуйте жодних дій, що вимагаються в повідомленнях, отримані від невідомих користувачів на вашу електронну пошту. В іншому випадку нічого хорошого не чекайте.

Переглядів: 369 | Додав: CFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar